Από ένα hashtag στο Instagram... σε μια μεγάλη παρέα!

Η ιδέα για το Explore Kastoria ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 σε μια προσπάθεια τουριστικής ανάδειξης της Καστοριάς.

Το μέσο που επιλέχθηκε για να δημιουργηθεί αυτή τη κοινότητα ήταν το Instagram, όπου η φωτογραφία αποτελεί τον πυρήνα του κοινωνικού αυτού δικτύου. Τί πιο λογικό όταν θέλεις να κάνεις γωστές τις ξεχωριστές γωνιές της Καστοριάς, από τα γραφικά σοκάκια του Ντολτσό μέχρι την υπέροχη θέα της λίμνης.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #ExploreKastoria, δεκάδες χρήστες ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν φωτογραφίες από την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς δημιουργώντας σιγά σιγά μια κοινότητα η οποία μεγάλωνε συνεχώς! Εμείς στο Explore Kastoria επιλέγουμε τις καλύτερες και τις αναρτούμε στον επίσημο λογαριασμό μας.

Πλέον το Explore Kastoria στο Instagram, απαριθμεί πάνω από 8.000 ακόλουθους, με χιλιάδες views και εκατοντάδες likes! H παρέα επίσης μεγαλώνει στο Facebook και το Twitter, ενώ έχουν δημιουργηθεί και δύο mobile εφαρμογές για συσκευές iOS και Android.

Το explorekastoria.gr ήρθε να πλαισιώσει αυτήν την τουριστική “κοινότητα” ως ένας τουριστικός οδηγός από άτομα που αγαπούν και σέβονται τον τόπο τους, για όλους εκείνους τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Καστοριά, την πόλη της γουνοποιίας, των μαγευτικών τοπίων και των ανεπανάληπτων εμπειριών!