Το ExploreKastoria.gr αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών του τουρισμού, της πληροφορικής, του μάρκετινγκ καθώς επίσης και από άτομα που είναι λάτρεις των τοπικών προορισμών έχοντας συνδυάσει τα ταλέντα, τις γνώσεις, τους πόρους και το πάθος τους για την τουριστική ανάδειξη της πόλης της Καστοριάς. Κύριο μέλημά μας είναι να καλύψουμε το φάσμα των αναγκών των επισκεπτών, παρέχοντας εξαιρετικές και πλούσιες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στην Καστοριά.

Στόχος μας είναι το ExploreKastoria.gr να αποτελέσει έναν πλήρη, σύγχρονο διαδικτυακό οδηγό πόλης, φιλοξενώντας επιλεγμένες προτάσεις για καταλύματα, φαγητό, περιηγήσεις, υπαίθριες δραστηριότητες, αξιοθέατα και πολιτιστικά δρώμενα.

Με το ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα κρατήσεων του παγκοσμίου φήμης Booking.com, μπορείτε εύκολα να κλείσετε δωμάτια ξενοδοχείων online και να λάβετε άμεση επιβεβαίωση της κράτησής σας. Ο ιστότοπός μας είναι γεμάτος με τουριστικές πληροφορίες και συνδέσμους στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την επίσκεψή σας στην Καστοριά.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στην πόλη! Ζήστε τα πάντα και εκμεταλλευθείτε στο έπακρο το χρόνο σας σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδα, την Καστοριά, την αρχόντισσα της δυτικής Μακεδονίας.